WarCraft III får en ny oppdatering denne uken

Blizzard fortsetter å fikle med de gamle spillene.

Blizzard

Like før helgen slapp Blizzard plutselig en oppdatering til 16 år gamle Diablo II – den første på fem år. Nå får nok en klassiker et lite løft.

I en video forteller Robert Bridenbecker – som leder Blizzard Classic Games-divisjonen – om den nye oppdateringen som skal komme 15. mars.

Ny oppdatering. (Video: Blizzard)

– Takk for all støtten opp gjennom det siste tiåret, for at dere spiller WarCraft III. I løpet av de siste månedene har du kanskje lagt merke til at vi har introdusert en ny «battle platform» (i Kina, journ.anm). Den introduserte ting som matchmaking og muligheten til å kommunisere med dine venner på et nivå som det ikke finnes maken til i noe vi har gjort med WarCraft III tidligere. Og i tillegg er vi stolte av å fortelle at den neste WarCraft III-oppdateringen kommer 15. mars over hele verdenen, sier han i videoen som du kan se til høyre.

Ukjent innhold

Gode, gamle WarCraft III.
Blizzard

Det er ikke kjent akkurat hva oppdateringen skal gjøre, men skal vi dømme etter Diablo II-oppdateringen som ble sluppet før helgen kan det være snakk om å få spillet til å kjøre bedre og mer sømløst på moderne operativsystem og med nyere programmer.

Det kan også være snakk om å implementere «battle platform»-funksjonene i alle regioner. For øyeblikket er disse kun tilgjengelig i Kina, levert av NetEase – et selskap som samarbeider med Blizzard om spillene regionen.

At Blizzard kan fikle litt med balansen mellom de fire rasene er heller ikke umulig, men ikke veldig sannsynlig.

WarCraft III: Reign of Chaos ble sluppet i 2002, og fikk den gang svært god mottagelse. Strategispillet skilte seg kraftig fra StarCraft ved å introdusere helter – ekstra sterke enheter som fungerte som lederskikkelser for de fire rasene. I tillegg lå fokuset mer på å kontrollere færre enheter enn i StarCraft, men på et detaljnivå. Utvidelsespakken The Frozen Throne kom året etterpå.

I fjor fikk mange fans gulroten de har lengtet etter.
Blizzard sier de vil vurdere å lage Warcraft IV »

Siste fra forsiden