Diablo II fikk nettopp sin første oppdatering på 5 år

Spillet er stadig i live, 16 år etter lansering.

Husker du at Blizzard søkte etter folk til å vedlikeholde og gjenopprette sine gamle klassikere i fjor høst? Vel, nå ser det ut som om vi har fått det første resultatet av de planene.

Blast for the past.
Blizzard

Ut av det blå har Blizzard sluppet en ny oppdatering til Diablo II, hele 16 år etter at spillet først ble lansert. Oppdateringen er først og fremst myntet på å få spillet til å fungere godt med moderne operativsystemer, så ikke forvent de store spillendringene.

Blant annet har Blizzard nå endret instaleringsfila til Mac. Frem til nå har spillet krevd at man brukte OSX eldre enn det fem år gamle 10.7 Lion, men nå kan de mer moderne maskinene lett få spillet.

Planer fremover

Kanskje på tide å prøve Diablo II igjen?
Blizzard

Det virker ikke som om teamet kommer til å stoppe med dette heller. I oppdateringsannonseringen forteller de at planen videre er å bli bedre til å luke ut de som jukser.

– Vi har også begynt å forbedre måten vi finner juksemakere og hvordan vi stopper hackere. Det er fremdeles arbeid igjen, men vi gjør forbedringer hver dag, forteller utviklerne.

Diablo II ble sluppet i 2000, og har siden den gang opparbeidet seg en status som det ypperste av det ypperste innen sin sjanger. I det isometriske actionrollespillet klikker du deg gjennom forskjellige akter i jakt på stadig bedre gjenstander og nivåforbedringer.

Les vårt tilbakeblikk på Diablo II »

Siste fra forsiden