Datoen er satt for StarCraft: Remastered

Gjenopplev det klassiske sanntidsstrategispillet i august.

Blizzard Entertainment

Den oppussede nyversjonen av StarCraft deiser inn på Windows og Mac den 14. august i år. Det skriver Blizzard i en pressemelding.

Les også: StarCraft og Brood War blir helt gratis »

StarCraft: Remastered byr i hovedsak på en visuell oppgradering.
Blizzard Entertainment

For de som måtte ønske det er StarCraft: Remastered tilgjengelig for forhåndsbestilling allerede nå, til 15 euro – omtrent 150 kroner – i Blizzards nettbutikk. Alle som er tidlig ute med kjøp får med seg noen ekstra digitale goder, som nytt utseende for enkelte bygninger og gjenstander.

Visuell overhaling

StarCraft: Remastered inkluderer originalspillet og Brood War-utvidelsen, som begge har fått støtte for både 4K-oppløsning og widescreen-format. I tillegg har lydsporet gjennomgått en forbedring, og flerspillerdelen byr på bedre matchmaking, ledertavler og sporing av statistikk.

Nyversjonen er ellers fullstendig kompatibel med originalen, slik at man kan spille sammen uansett hvilken utgave av spillet man eier. De som plukker opp Remaster-en, men likevel ønsker å gjenoppleve den originale StarCraft-følelsen, kan endre til det klassiske utseendet med ett enkelt tastetrykk.

– For nesten 20 år siden ønsket StarCraft millioner av spillere velkommen til et episk sci-fi-univers, og la samtidig grunnlaget for e-sport slik vi kjenner det i dag. Ivrige spillere verden over spiller fortsatt Brood War, både med venner og i konkurransesammenheng, så derfor har vi modernisert teknologien bak StarCraft slik at de kan fortsette å nye spillet i mange år fremover, uttalte Blizzard-sjef Mike Morhaime.

Fan snublet over kildekoden til StarCraft – belønnes av Blizzard »

Siste fra forsiden