Warcraft III: Reforged

Warcraft III: Reforged har satt historisk rekord på Metacritic

Neppe en rekord Blizzard er veldig fornøyd med.

Blizzard

Det er allerede en kjent sak at lanseringen av Warcraft 3: Reforged ikke har gått helt etter planen. Som Gamer.no meldte nylig er fansen mildt sagt misfornøyde med spillet, og nå har misnøyen nådd et aldri så lite historisk nivå.

Som blant andre VGC rapporterer er Warcraft 3: Reforged nå det spillet med den aller laveste brukerpoengsummen noensinne på Metacritic.

I skrivende stund har spillet beskjedne 0,5 poeng på nettstedet, og det basert på et relativt høyt antall brukeranmeldelser på over 20 000. Spillere klager blant annet på at spillet har store mangler og at de føler seg snytt.

Blizzard

Mange ankepunkter

Siden lanseringen av spillet har listen med klager i sosiale medier og på ulike nettfora vokst seg stor på kort tid. Spesielt har det visuelle fått gjennomgå, og flere anklager Blizzard for å ha løyet om hvor omfattende oppussingen egentlig skulle være.

Nyversjonens brukergrensesnitt har også fått gjennomgå, og endringene Blizzard har foretatt oppfattes som unødvendige. I tillegg er mye av funksjonaliteten fra originalspillet fjernet.

Utvikleren har begynt å fikse på spillet, men det spørs om dette ikke er for sent.

I vår egen anmeldelse av spillet konstaterte vi at spillet hadde vanskeligheter med å rettferdiggjøre sin eksistens.

– Warcraft III: Reforged byr på et malingslag og små endringer her og der, men til syvende og sist er det svært lite nytt og spennende å hente. At Blizzard åpenbart også senket ambisjonene midtveis i utviklingen gir en ekstra bismak, skrev vår anmelder og delte ut 5 av 10 poeng.

Les også: Trøblete lansering for Warcraft III: Reforged »

Siste fra forsiden