Blodig eventyr i vinter

Knights Contract ankommer i februar.

Actionspillene er i tiden i større grad enn noen gang, og med kritikersuksesser som Bayonetta, God of War III og Darksiders det siste året skal det heller ikke stå på kvaliteten. Man må likevel kunne påstå at nyskapingen nok kunne vært større, og dette er noe Namco Bandai har tatt til seg med Knights Contract.

Ganske blodig, ja.

Ifølge spillnettstedet Gamespot kan vi nå forvente å se spillet i butikkhyllene fra 22. februar av, der det kommer ut til Xbox 360 og PlayStation 3.

Spillet setter deg i skoene til Heinrich, som er en ridder og eksbøddel i 1700-tallets Tyskland. Han må være eskorte for heksa Gretchen, som forbannet ham med evig liv like før hun ble henrettet. Hun har nemlig blitt gjenopplivet igjen, og trenger hans hjelp til å knerte den onde magikeren Faust.

Heinrichs udødelighet betyr at ens suksess og fremgang heller hviler på hvor godt man beskytter heksevenninnen sin. Det hele loves å være svært blodig, så får tiden vise i hvor stor grad utviklerne har lyktes med å distansere seg fra de typiske actionspillene.

Lurer du på hvilke andre spill vi har i vente? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden