Blodig kaninkamp på Steam

Overgrowth debuterer på Valve-tjenesten, men er fortsatt langt fra ferdig.

Wolfire Games

Overgrowth er et tredjepersons actionspill som har vært under utvikling i mange år. Spillet handler om en gjeng morderiske dyr med menneskelige trekk, og har ord på seg for å tilby et svært spennende nærkampsystem preget av realistisk fysikk.

Nå er spillet ute på «early access»-tjenesten til Steam. Den tidlige versjonen har verken kampanjemodus eller nettbasert flerspiller, men lar spillerne leke seg i en arena. I tillegg har den støtte for modifikasjoner, som allerede brukes flittig av miljøet.

Det er også mulig å duellere med en venn på samme datamaskin, hvis du har en ekstra håndkontroller. Utviklerne forteller at spillmekanismene stort sett er på plass, og at spillet for øyeblikket fungerer som en sandkasse hvor du kan eksperimentere med ulike våpen og taktikker.

Alle kan få DRM-fri versjon og Steam-kode

Om du allerede har forhåndsbestilt spillet direkte fra utviklerne kan du skaffe Steam-kode ved hjelp av Humble Store-systemet. Om du kjøper spillet på Steam kan du også bruke Steam-koden til så skaffe deg en DRM-fri versjon via Humble Store. Hvordan du gjør dette kan du finne ut på utviklernes nettsted.

Om du vil spare noen kroner selges spillet forøvrig til nedsatt pris på nettopp Humble Store, som benytter seg av dollar i stedet for euro og dermed er et billigere alternativ for norske kunder. Steam-kode er inkludert i prisen.

Det var forøvrig Overgrowth-utviklerne Wolfire som opprinnelig kokte opp Humble Bundle-konseptet, og Overgrowth-forgjengeren Lugaru var med i den aller første «betal hva du vil»-pakken.

Siste fra forsiden