Lies of P

Bloodborne møter Pinocchio i Lies of P

Souls-inspirert actionrollespill kunngjort for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Så har dagen endelig kommet for alle som hadde «Pinocchio-spill inspirert av Bloodborne» på bingokortet sitt for 2021. Det er nemlig akkurat det Round8 Studio og utgiver Neowiz har avduket denne uken.

Svært alternativ Pinocchio-fortelling

Lies of P.
Neowiz

Spillet går under navnet Lies of P, og er ifølge Steam-siden et Souls-lignende actionrollespill basert på historien om Pinocchio.

Spillere trer inn i skoene til Pinocchio selv, som for anledningen har fått en mer mekanisk overhaling. Handlingen tar spillere med gjennom den dystre byen Krat, basert på Frankrikes Belle Époque-periode. Her legger man ut på leting etter Geppetto, mannen som kan hjelpe deg med å løse byens mysterier.

– Som den mekaniske dukken Pinocchio vil du bane deg vei gjennom gatene i en ødelagt by, lage våpen med materialene du finner og møte på de få overlevende som er igjen i dette preindustrielle marerittet, lyder beskrivelsen.

Som navnet tilsier er løgn også en viktig del av Lies of P-opplevelsen. Spillets oppdrag utspiller seg nemlig på forskjellige måter avhengig av hvor ærlig du er med menneskene du møter. Lyver du blir du mer menneskelig, som ifølge Round8 har både positive og negative konsekvenser.

Lies of P kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Spiller har foreløpig ingen offisiell slippdato.

LES OGSÅ: Dungeons & Dragons: Dark Alliance kommer til Game Pass på lanseringsdagen »

Siste fra forsiden