Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Dungeons & Dragons: Dark Alliance kommer til Game Pass på lanseringsdagen

Den åndelige oppfølgeren til Baldur's Gate: Dark Alliance blir tilgjengelig både på PC og Xbox-konsollene.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance.
Wizards of the Coast

Når Dungeons & Dragons: Dark Alliance slippes 22. juni, kommer spillet samtidig til Xbox Game Pass-biblioteket – både til Windows, på Xbox-konsollene og Xbox Cloud Gaming. Det melder utgiveren Wizards of the Coast og utvikler Tuque Games via Xbox Wire.

I tillegg slippes spillet til PlayStation 4 og PlayStation 5 samme dag.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance-trailer. (Video: PlayStation)

Dungeons & Dragons: Dark Alliance er et tredjepersons actionrollespill som er satt til den kjente rollespillsettingen Icewind Dale i Forgotten Realms. Spillerne tar kontroll over en av fire helter, som alle har forskjellige ferdigheter og egenskaper. Man skal kunne spille gjennom det hele sammen med opp til tre andre spillere på tvers av plattformene, men ved lansering må dette skje over nett.

Du kan se en trailer av spillet til høyre.

Som navnet indikerer er Dungeons & Dragons: Dark Alliance en åndelig oppfølger til de to Baldur's Gate: Dark Alliance-spillene fra tidlig 2000-tall. Vi anmeldte det første spillet, og selv om anmelder savnet flere rollespillelementer lot han seg imponere av de actionfylte kampene. Oppfølgeren fikk også gode skussmål hos oss, men anmelderen bet seg merke i at det ikke var mye nytt å spore.

LES OGSÅ: Sony gir bort spillinnhold i en ny runde med Play at Home »

Siste fra forsiden