Lies of P - utvidelse

Lies of P får mer innhold

Utviklerens nettside avslørte utvidelsesplaner.

Neowiz

Ikke engang en måned har gått siden lanseringen av Lies of P, men allerede er det klart at mer innhold er på vei. Det ble bekreftet via utviklerens nettside.

En stillingsannonse hos Neowiz, først oppdaget av X-bruker Okami13, ser etter noen til å hjelpe med planlegging av tilleggsinnhold. Tilsynelatende har utvikleren ikke kommet lenger enn planleggingsfasen, så hva slags innhold det skal dreie seg om er foreløpig uklart.

Lanseringsplaner for fremtidig innhold er heller ikke kjent, men utvidelser skal komme til både PC og konsoll. Det ifølge stillingsbeskrivelsen.

Lies of P skal visst få mer innhold etter hvert.
Neowiz

Den Bloodborne-inspirerte historien om tredukken Pinocchio har fått mye skryt fra mange forskjellige hold. Vår egen Øystein Furevik fikk kranglet seg gjennom det utfordrende actionrollespillet, og meldte om en god opplevelse som riktignok ikke lever helt opp til inspirasjonskilden.

– Om du trenger litt pryl eller grisebank er Lies of P er glimrende alternativ. Det er et spill bygget på oppskrift og formel og er nesten helt blottet for originale ideer. Det er kompetent utformet, men mangler den hemmelige ingrediensen FromSoftware putter inn i sine spill, konkluderte Furevik.

LES OGSÅ: Herlige Dredge utvides i november »

Siste fra forsiden