Dredge - The Pale Reach

Det herlige fiskespillet Dredge får sin første utvidelse neste måned

The Pale Reach inviterer på grøss i nye omgivelser.

Black Salt Games har satt slippdato for den første utvidelsen for det populære fiskespillet Dredge. The Pale Reach kommer 16. november, avslørte utvikleren via den offisielle PlayStation-bloggen.

Utvidelsen legger fiskeekspedisjonene til iskalde omgivelser, fulle av isfjell og snøkledde horisonter som venter på å bli utforsket. Her kan spillere forvente å møte nye typer med fisk og krabber, med mer spenning for de som oppgraderer fiskeskøyta si med isbrytertilbehør.

Som i hovedspillet er det imidlertid ikke bare fisk som skjuler seg i The Pale Reach. Mørket senker seg over området, der uhyggelig stemning og Lovecraft-inspirert tematikk nok en gang sniker seg frem.

The Pale Reach introduserer flere nyheter til Dredge.
Black Salt Games

The Pale Reach kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch. Enda en utvidelse, kalt The Iron Rig, vil for øvrig lanseres en gang til neste år.

Vi likte Dredge svært godt her på bruket. Anmelder Espen Jansen storkoste seg med både fisking og den ekle stemningen som gjennomsyrer opplevelsen.

– Dredge er et altoppslukende, lite spill, som takket være upåklagelig stemning og flyt virkelig huker tak i spilleren. Det er ikke veldig avansert på noen som helst måte, men har nok personlighet og egenart bakt inn blant fiskeslag og H.P. Lovecraft til at dette er vel verdt å fordype seg i.

LES OGSÅ: Snusmumrikken-demo ute nå »

Siste fra forsiden