Bloodborne - oppussing

Bloodborne-sjefen er veldig glad for at fans ønsker seg en nyversjon

Sony

TLDR

  • Fans har lenge ventet på en oppusset utgave av Bloodborne, men rettighetseier Sony har ikke gitt noen indikasjon på om dette noen gang vil skje.
  • I et intervju innrømmet FromSoft-sjef Hidetaka Miyazaki at selv om det ikke er noen spesifikk plan for en oppussing er han glad for at spillet fortsetter å engasjere.
  • Ifølge Miyazaki er mulighetene knyttet til ny maskinvare en viktig faktor som kan gi verdi til en oppusset utgave av spillet.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Omtrent siden lanseringen av PlayStation 4 Pro har fans ønsket seg en oppusset utgave av Bloodborne. FromSoftware-spillet har imidlertid holdt seg på stedet hvil siden 2015, men studiosjefen vet godt hva fansen vil ha.

I et intervju med Eurogamer innrømmet Hidetaka Miyazaki at det er moro å se at interessen for Bloodborne vedvarer. Spillsjefen påpekte at spillet er minst like viktig for FromSoft som det er for fansen.

– Det er et spill vi er like glad i som det fansen er. Det gjør meg glad å se at det fortsatt er så mange mennesker som bryr seg om det.

Hvorvidt Bloodborne noen gang får en nyversjon gjenstår å se.
Sony

Miyazaki kunne ikke si noe spesifikt om muligheten for en Bloodborne-oppussing i fremtiden. I stedet delte han sine tanker om hva som gir verdi til en nyversjon – som for eksempel ny maskinvare.

– Jeg tror det å ha ny maskinvare definitivt er en del av hva som gir disse nyversjonene verdi. Ting du ikke kunne få til på tidligere konsollgenerasjoner, måter du ikke kunne gjenskape bestemte ting. Ny maskinvare kan noen ganger muliggjøre det.

FromSoft-sjefen mener likevel ikke at det står og faller på nye konsoller. Å gi så mange spillere som mulig tilgang på spillene er også en viktig grunn til å bringe eldre spill til nye plattformer.

Hvorvidt vi noen gang får se Bloodborne i ny drakt gjenstår å se. Demon's Souls tok steget til PlayStation 5 hele 11 år etter sin opprinnelige PlayStation 3-lansering. Altså har Sony enda noen år på seg.

I mellomtiden fortsetter moddere å pusle med hjemmesnekrede overhalinger av Bloodborne. For eksempel la Lance McDonald i fjor ut video av sin løsning for å kjøre spillet med 60 bilder i sekundet på PlayStation 5.

LES OGSÅ: Se Elden Ring: Shadow of the Erdtree-traileren – tilleggspakken slippes i juni »

Siste fra forsiden