Bloodborne PSX

Slipper uoffisiell PlayStation 1-versjon av Bloodborne neste år

Se lanseringstraileren for Bloodborne PSX.

Det var i midten av 2017 at modder Lilith Walther først kunngjorde planer om å gjenskape Bloodborne med grafikk fra den opprinnelige PlayStation-konsollen. Fire år senere er prosjektet nesten ferdig, og nå har Walther satt en offisiell lanseringsdato.

Se de første ti minuttene fra Bloodborne PSX. (Video: Lilith Walther)

Via Twitter forteller hun at at Blooborne PS1 Demake, også kjent som Bloodborne PSX, slippes 31. januar 2022. Spillet kommer utelukkende til PC og blir helt gratis å laste ned.

Sammen med datoen rullet Walther også ut en fersk trailer for opplevelsen, som du kan se i videovinduet øverst i artikkelen.

Videoen sveiver gjennom en rekke kjente områder i Bloodborne-byen Yharnam. Vi får også se spillerfiguren svinge diverse våpen i kamp mot hunder, kråker og andre utysker.

Det hele er presentert i en visuell stil som minner om så mange av de gamle PlayStation 1-spillene fra det glade 90-tallet. Walther påpeker at Bloodborne PSX kun inneholder det innledende området i Bloodborne, og slutter etter originalspillets andre sjefskamp – Father Gascoigne.

Så gjenstår det bare å se hva Sony synes om lanseringsplanene. Slike fanprosjekter har det med å bli stengt ned, da de store spillselskapene passer svært godt på varemerkene sine.

LES OGSÅ: Yarntown gjenskaper Bloodborne i klassisk The Legend of Zelda-stil »

Siste fra forsiden