Borderlands 3 er det neste prosjektet til Gearbox

– Selvfølgelig kommer det et nytt Borderlands, sier studiosjefen.

Gearbox Software

De siste årene har Gearbox Software spikket og gnudd på Battleborn – et førstepersonsskytespill som blander inn MOBA-elementer. Spillet slippes 3. mai etter en runde med betatester. Selv om det selvfølgelig er planer om nedlastbart innhold fremover, har Gearbox har allerede satt ett nytt prosjekt på planen.

Battleborn blir første spill ute. .
Gearbox Software

– Det er ingen hemmelighet, selvfølgelig kommer det et annet Borderlands, fortalte Gearbox Software-sjefen Randy Pitchfordt i et panel på Penny Arcade Expo i helgen ifølge Eurogamer.

Det virker som om planene for spillet fremdeles er veldig løse. Pitchford nevner at selskapet ikke er sikker på hva de skal kalle det neste spillet i serien ennå, og spøker med at de til og med kan finne på å kalle det Borderlands 4.

Verken plattformer eller estimert slippdato er på plass ennå, og vi må nok vente en god stund før vi hører noe mer konkret fra studioet.

Lang Borderlands-pause for Gearbox

Borderlands-serien har så langt hatt tre skyteinnslag pluss et eventyrspill. De to første spillene ble utviklet av Gearbox Software, mens Borderlands: The Pre-Sequel var signert det nå nedlagte studioet 2K Australia. Eventyrspillet heter Tales from the Borderlands og ble utviklet av Telltale Games.

Dette blir med andre ord Gearbox Softwares første innslag siden Borderlands 2 i 2012, som lå og snuste på toppscore da Gamer.no-skribent Øystein Furevik anmeldte spillet. Hyllesten kunne fortelle om en betydelig forbedring fra det første spillet.

– Verden er større, den er penere, den er mer underholdende, og den byr på mye mer moro. Variasjonen er flere ganger større, og om man skulle gå lei de brune landskapene i det første spillet får man i pose og sekk nå, konkluderte han den gang, før han smelte en nier på bunn av teksten.

Har du brynet deg på Borderlands 2 ennå?
Vår anmelder syns i hvert fall at Borderlands 2 er et spill du bør ha med deg »

Siste fra forsiden