Bransjebladet Manual med nytt nettsted

Denne helgen relanserte det norske bransjebladet Manual sitt nettsted, og vil samtidig øke fokuset på jevnlige oppdateringer for de bransjeinteresserte.

Manual har i fire år levert norske abonnenter spilllbransjenyheter annenhver uke i form av et magasin. Nettsiden har fulgt dem siden starten, men besøkstallene har vært lave grunnet få oppdateringer, og et fokus på lesere utenfor Skandinavia.

Nettsiden til Manual får ny drakt

- Siden vi gir ut et blad annenhver uke er det mye ventetid mellom hvert nummer, og nyheter er ikke ferske lenge. Så vi kommer til å satse sterkt på å få frem ferske nyhetssaker på websiden, med mer utfyllende nyhetsartikler i bladet, for å være mest mulig aktuelle, forteller Jon Cato Lorentzen, som har vært redaktør for Manual i Norge siden september 2003.

Lorentzen håper at det nye nettstedet kan være et nyttig verktøy for alle som jobber i spillbransjen, men også utenforstående som bare er interessert i å vite hva som rører seg.

- Vi har allerede flere abonnenter blant studenter og andre som ikke jobber med spill, men som er interessert i holde seg oppdatert om spillbransjen, opplyser han.

Nettstedet www.manual.nu vil inneholde nyheter, blogger, topplister på norsk, og linker til norske bransjeforeninger, distributører, forhandlere, spillpresse og utviklere.

Siste fra forsiden