Brennhet dato for Hunted

Actionrollespillet er klart for utgivelse når sola står høyt på himmelen.

Bethesda virker å ha en knallsterk rekke av spill i 2011, og nå har alle fire fått bekreftede slippdatoer.

Det var allerede klart at The Elder Scrolls V: Skyrim kommer 11. november og at Rage fra id Software kommer 16. september. Nå er to nye datoer klare.

Skytespillet Brink, utviklet av Splash Damage, kommer til Europa 20. mai. Her skal enspiller, samarbeid og flerspiller blandes inn i én, sømløs opplevelse. Spillet kommer til PC, PlayStation 3 og Xbox 360.

Action i Hunted.

– Man skal ha både en god dose flaks og et ekstremt gjennomarbeidet fundament for å hamle opp med de store gutta i denne sjangeren, men dette spillet ser mer enn unikt nok ut til å kunne gi bautaene en nesetyver, skrev Lasse Lervik i sin sniktitt.

Bethesda har også annonsert at Hunted: The Demon's Forge kommer til Europa i sommer, nærmere bestemt 3. juni. Når sola skinner ute, kan du kjempe i mørke huler og landsbyer i et klassisk (men samtidig nyskapende) actionrollespill. Også dette spillet kommer til Xbox 360, PS3 og PC.

– Hunted: The Demon's Forge er ei samling av velkjende element i ei litt utradisjonell pakke. Vi får eit skytespel blanda med eit hakk-og-slå-spel av den gamle sorten, og resultatet ser ut til å bli ei svært interessant samarbeidsoppleving, skrev Øystein Furevik etter å ha sett på spillet under fjorårets E3.

I alt virker dette å bli litt av et år for Bethesda, og vi kan knapt vente med å sette henda på kontrollen og prøvekjøre de ferdige spillene.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden