Brink kommer tidligere

Skytespill går mot strømmen og får slippdato tidligere enn planlagt.

Når vi får høre om endringer i spills utgivelsesdato, er det som regel for at spillet trenger mer tid for å blir ferdig - det blir utsatt.

Hvem er best?

Siste nytt om Brink er av motsatt karakter. Skytespillet kommer nemlig tidligere enn annonsert, det skriver GameSpot.

Her til lands skulle spillet egentlig kommet 20. mai, men den nye datoen er nå 13. mai. Spillet kommer til Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Ifølge utgiver Bethesda kommer spillet tidlig fordi det ble ferdig tidligere enn forventet. Utvikler Splash Damage har tidligere jobbet med blant annet Enemy Territory: Quake Wars.

Brink er en postapokalyptisk fremtidsskyter med fokus på flerspiller, og vi har sett spillet i aksjon flere ganger. Forrige gang spilte vi oss svette i London, og det er bare en drøy måned siden.

– Det faktum at man kan spille så mange som åtte mot åtte åpner for utrolig intense kamper. Spillet er lagt opp for fart, dette på bekostning av for eksempel et bra dekningsystem. Jeg er litt usikker på hvor bra dette vil fungere i lengden. Spillet er i mine øyne svært avhengig av at brettene er godt designet slik at det ikke bare blir gun-and-run for begge lagene, skrev Marius Kjørmo i sin sniktitt.

Vi besøker for øvrig Bethesda i USA denne uken, og du kan forvente deg masse stoff om deres kommende storspill i nær fremtid her på Gamer.no.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden