Destiny 2-oppdatering

Bungie justerer en rekke superangrep i Destiny 2

I tillegg har spillere gravd frem detaljer for en kommende Valentinsdag-oppdatering.

Bungie

Bungie slapp denne uken en fersk oppdatering for Destiny 2, med en overhaling til flere av spillets systemer. Blant de mer merkbare endringene er justeringer til flere av spillets superangrep, men utvikleren melder også om flere mindre nyvinninger knyttet til blant annet våpen og Forge-områder.

Gjør mer skade

Flere klasser ble litt sterkere i den nyeste Destiny 2-oppdateringen.
Activision

Samtlige klasser – Hunter, Titan og Warlock – har gjennomgått overhalinger, hvor fokuset ser ut til å ligge på økt skade for ulike superangrep. For eksempel vil Titan Sunbreaker-klassen gjøre mer skade med samtlige angrep når de befinner seg i et såkalt Sunspot.

Ellers Vil Hunter Nighstalker-spillere kunne fyre av flere Shadowshot-angrep, som nå er mer effektive, mens bombene til Warlock Voidwalker-klassen slår enda hardere fra seg. Listen over endringer er lang, og du kan lese gjennom den på Bungies nettsider.

Det er ikke bare superangrepene som blir bedre, men en rekke rifler har også fått en skadeøkning med den nyeste oppdateringen. I tillegg skal granatkastere og buer oppføre seg bedre i kamp, mens enkelte eksotiske rustninger er justert for å stemme bedre overens med overhalinger til superangrepene.

Til slutt har Bungie ryddet opp i ulike deler av Crucible, Raids, Black Armory og Forge-områder. Spesielt sistnevnte er nå litt mer spillervennlig, og det skal gå greiere å både gjennomføre utfordringer og få belønninger.

Valentinsdag-oppdatering

Dette bildet viser angivelig detaljene for årets Crimson Days-arrangement.
Ginsor/Reddit

Den ferske Destiny 2-oppdateringen har også gitt ivrige datasnoker mer å gjøre, og graving i spillets filer har tilsynelatende avdekket detaljer om en kommende Valentinsdag-oppdatering.

Crimson Days er et årlig arrangement i Destiny-universet, og ifølge bildet til høyre byr årets innslag blant annet på en ny bue kalt The Vow. Spillere skal også få muligheten til å knytte et såkalt Crimson Bond med én annen spiller, og ved å utføre bestemte oppgaver sammen vil man belønnes med sukkertøy som kan veksles inn i ulike belønninger.

Crimson Days er gratis for alle spillere, og krever kun at man eier hovedspillet. Arrangementet sparkes i gang 12. februar, og varer frem til 19. februar.

Bungie har tatt over rettighetene til Destiny.
Utvikleren har brutt samarbeidet med Activision »

Siste fra forsiden