Bungie snakker om Halo 3-flerspiller

Bungie har kommentert ryktene om at Halo 3 ikke får onlinebasert kooperativt spill. I tillegg har WETA laget en ekte Warthog.

I det siste har det gått rykter om at Halo 3 kun får kooperativt spill ved hjelp av delt skjerm eller «system link». Ryktene stammer fra en lekket artikkel fra det amerikanske bladet EGM, hvor det ble bekreftet at spillet ville få disse to formene for kooperativt spill.

Nå har Bungie prøvd å komme med en klargjøring i forhold til onlinebasert kooperativt spill. De peker på at de verken har bekreftet eller avkreftet at spillet får denne funksjonen, og forteller at onlinebasert kooperativt spill er noe de jobber med.

Det er imidlertid en utfordrende jobb å få denne funksjonen til å fungere, og grunnene til dette skal være de store spillomgivelsene og den komplekse kunstige intelligensen. Derfor vil Bungie fortsatt holde munnen lukket om hvorvidt det ferdige spillet får onlinebasert kooperativt spill eller ikke.

I samme nyhetsoppdatering nevnte Bungie dessuten en morsom liten sak. WETA Workshop (som blant annet lagde spesialeffektene til Lord of the Rings-filmene) har nemlig produsert en kjørbar versjon av Halos ikoniske Warthog. Bilde finner du i nyhetsoppdateringen hos Bungie, der du også finner mer nytt fra den populære utvikleren.

Siste fra forsiden