Bygg din egen koloni på en ødelagt jordklode

Project Aura byr på postapokalyptisk, maritim bybygging.

Pixel Quality Games

Project Aura er et strategispill som foregår i en fremtid der menneskeheten har ødelagt jordkloden og nå må forsøke å overleve i en verden som er så godt som ubeboelig. Ditt mål er å lede en gruppe kolonister som har ligget i kryo-søvn i lang tid, og nå må bygge en levevedyktig koloni på havet.

Bybygging på sjøen

Spillet virker inspirert av bybyggerspill, men gir deg begrenset boltringsplass. Du kan bygge ulike typer bygninger, forske på nye teknologier, utnytte de ressursene du klarer å få tak i og utforske restene av verden rundt deg. Det blir også mulig å handle med andre kolonier.

Et interessant element er at du kan velge hva slags mål du vil ha i starten av spillet. Om du bare ønsker å bygge og bo, som i SimCity og Banished, kan du gjøre det. Men du kan også aktivere spesifikke mål, slik som å finne ut hva som skjedde med verden før katastrofen.

Spillet har vært under utvikling en stund, og fikk nylig grønt lys på Steam Greenlight. Utviklerne forventer å lansere den ferdige utgaven senere i år, Utviklerne ønsker også å lansere en spillbar demo i løpet av april eller mai.

Project Aura er et av flere kommende strategispill der målet er å etablere nye kolonier for menneskeheten, men det er så langt det eneste hvor handlingen foregår på vår egen klode. Andre kommende kolonispill inkluderer utenomjordiske RimWorld og Maia, samt steampunk-spillet Clockwork Empires.

Siste fra forsiden