Bygg din egen morderbil

Scraps er et bilkampspill for kreative spillere.

Moment Studio

Scraps er et flerspillersentrert actionspill der spillerne får kontroll over tungt bevæpnede kjøretøyer og må skyte hverandre til himmels. Det som gjør at spillet skiller seg fra andre bilkampspill er at alle disse kjøretøyene er designet av spillerne selv.

Bygg selv-action

Bilbyggingen fungerer litt som Lego, bare med mer kuler og krutt. Du bygger kjøretøyet ditt fra bunnen av, og når du har satt sammen noe du er fornøyd med kan du teste hvor godt det fungerer i praksis. Da vil kjøretøyets masse og aerodynamikk bestemme hvordan ytelsen blir.

Utvikleren er akkurat i ferd med å gjennomføre en folkefinansieringskampanje for spillet, der han har lykkes i å skaffe seg et budsjett for den videre utviklingen. Spillet har ikke noen spesifikk lanseringsdato enda, men utvikleren planlegger å legge det ut for salg mens det enda er i «alfa»-stadiet.

Om du ønsker å finne ut hvilken retning spillet er på vei kan du laste ned en demo som lar deg bygge og teste nye kjøretøy. Her er det ingen fiender å skyte, men du kan i det minste finne ut om den rullende festningen din velter i svingene eller har andre fatale feil.

Om byggingen virker mer interessant enn selve slåssingen bør du kanskje ta en titt på den usedvanlig populære romfartssimulatoren Kerbal Space Program.

Siste fra forsiden