Bygg din egen sveveracer

Og delta i kappløp på Mars.

I racingspillet Vector 36 må du bygge ditt eget svevefartøy, og bruke det i kappløp på planeten Mars. Spillet skal være fullstendig fysikkdrevet, og lar deg skreddersy kjøretøyene dine slik at de oppfører seg slik du vil.

Mange farer

Video fra spillet.

Underveis må du ikke bare forholde deg til motstanderne dine, men også væreffekter og farlige miljøer. Når farkosten din blir skadet vil det påvirke hvordan den oppfører seg, og den blir ikke automatisk reparert mellom hvert løp.

Du må med andre ord bruke inntektene dine på å reparere den når ting ikke er helt på stell, eller satse på at skadene ikke er så omfattende at de ødelegger sjansene dine. Penger kan du også bruke på oppgraderinger.

Klar til start. (bilde: Red River Studio).

Det skal visstnok være et nettbasert marked for deler, hvor spillerne kan handle med hverandre. Spillet er primært et enspillerspill, men utvikleren håper å inkludere flerspiller også.

Spillets miljøer skal være inspirert av bildene fra NASAs Curiosity-rover, samtidig som det foregår i en såpass fjern fremtid at menneskeheten har begynt å terraforme planeten. Utvikleren planlegger også å utvide spillet med flere planeter etter hvert.

Vector 36 er under utvikling hos enmansstudioet Red River Studio, og hvis du er interessert kan du støtte det på Steams Greenlight-side.

Mer futuristisk racing får du i Formula Fusion, fra en gruppe veteraner som blant annet jobbet med WipEout-spillene.

Siste fra forsiden