Ny Spore-invasjon i oktober

Bygg en helt

Spore Hero kommer snart til Wii og DS.

Electronic Arts har annonsert slippdatoen til de nyeste spillene i den skapningfokuserte Spore-serien. De aktuelle spillene er DS-tittelen Spore Hero Arena og Spore Hero til Wii. Sistnevnte er også seriens inntog på Nintendos populære konsoll. Begge spillene slippes i USA 6. oktober, og i resten av verden 9. oktober.

Bilde fra Spore Hero Arena

I Spore Hero skal du lage en helt og legge av sted for å redde hjemplaneten din fra utslettelse. I løpet av reisen møter du både vennligsinnede og aggressive medskapninger, og kan samle over 250 kroppsdeler for å utvikle helten din videre. Det er også inkludert en flerspillerdel hvor du kan teste skapningen din mot andre spilleres skaperverk.

Spore Hero Arena dreier seg om gladiatorkamp mellom din egen hjemmesnekrede kriger og galaksens mange monstre. Du reiser fra planet til planet med gladiatoren din og bekjemper andre skapninger for å vinne nye kroppsdeler og låse opp egenskaper. Som i storebroren til Wii er det også lagt inn en flerspillerdel hvor du kan gruse venner lokalt eller over nettet.

Siste fra forsiden