Endringer i Ninjas in Pyjamas

Bytter ut ett av originalmedlemmene

Skuffende resultater førte til at Ninjas in Pyjamas har tatt grep.

Adam «friberg» Friberg forlater Ninjas in Pyjamas.
Helena Kristiansson/ESL

DISSE SPILLER I NINJAS IN PYJAMAS

Vis mer

Patrik «f0rest» Lindberg
Christopher «GeT_RiGhT» Alesund
Richard «Xizt» Landström
William «draken» Sundin
Fredrik «REZ» Sterner

Etter svært skuffende resultater den siste tiden gjør Ninjas in Pyjamas endringer i lagoppstillingen sin. Dette kommer frem i pressemeldingen på organisasjonens hjemmesider mandag kveld. Inn kommer den unge, fremadstormende Fredrik «REZ» Sterner, og tar plassen til Adam «friberg» Friberg.

«friberg» var en del av den originale laget som ble annonsert i forbindelse med lanseringen av Counter-Strike: Global Offensive i august 2012. Siden da har han vært med å vunnet en rekke turneringer, inkludert majoren ESL One Cologne 2014.

Nysigneringen «REZ» kommer fra satsingen i Epsilon, som norske Karl William «kalle» Haraldsen var en del av. Der var Sterner med på å vinne World Cyber Arena 2016 og Nordic Championship 2016

Spillerbyttet kommer etter en lang periode med skuffende resultater og uten mulighet for deltakelse i de to siste majorene. Fremtiden til Friberg er foreløpig ukjent, selv om han fremdeles er under kontrakt med Ninjas in Pyjamas. Han vil derimot bli tilbudt en posisjon innad i klubben dersom han velger å legge tastaturet på hylla.

«REZ» gjenforenes med «draken»

I pressemeldingen hadde «REZ» følgende å si:

– Jeg er utrolig glad over å ha fått muligheten til å spille for Ninjas in Pyjamas. Dette er en drøm for enhver spiller som ønsker å slå gjennom. Sammen med hele organisasjonen tror jeg vi vil komme tilbake i toppen.

Sterner gjenforenes dermed med sin tidligere lagkamerat, William «draken» Sundin, som var en del av satsingen i Epsilon. Svenskene i Ninjas in Pyjamas går dermed en interessant fremtid i møte. Laget blir først å se i aksjon under ESL One Cologne 2017 i juli.

Siste fra forsiden