Capcom kunngjør Lost Planet

Capcom og Microsoft har kunngjort Lost Planet: Extreme Conditions, et actionskytespill for Xbox 360. Vi har den første informasjonen, samt skjermbilder og en flott trailer fra spillet.

Lost Planet er et actionfylt science-fiction-skytespill som foregår i isødet på en svært fiendtlig planet, hvor menneskeheten kjemper for å overleve i en grusom konflikt mellom dem, planetens opprinnelige beboere og invaderende monstre fra det ytre rom. Utviklerne av Lost Planet er folkene bak spill som Devil May Cry og Onimusha.

Capcom lover en engasjerende enspillerkampanje og et rikt utvalg flerspillermoduser, og forteller at de ønsker å levere en intens, filmatisk spillopplevelse når spillet lanseres neste vinter. Spillets enorme kart lastes inn dynamisk slik at vi får en sømløs spillopplevelse, og handlingen finner sted i forblåste ødemarker og snødekte ruinbyer.

For å navigere deg gjennom disse kartene kan du benytte deg av kjøretøyer, som i tillegg til å forkorte reisetiden også tilbyr kraftige våpen slik at sjansene for å overleve i spillets ekstremt fiendtlige miljø øker. Galleriet vårt inneholder de første skjermbildene fra spillet, og vi har også en nylansert trailer på serveren vår (13 MB, AVI-format).

Siste fra forsiden