Castlevania bryter grenser på Live Arcade

Castlevania: Symphony of the Night blir det første spillet til å overskride Microsofts 50 MB-grense på XBLA. I tillegg kommer det klassiske brettspillet Go til systemet.

GameSpot har funnet ut at Symphony of the Night ikke får plass på 50 MB, og at det dermed blir det første spillet i Xbox Live Arcade-tjenestens historie som overskrider Microsofts øvre grense på cirka 50 MB. Denne grensen er satt for at brukere skal kunne legge spillene på minnekort, som for øyeblikket maksimalt holder 64 MB.

Microsoft-mann Greg Canessa forteller at grensen fortsatt vil gjelde for de aller fleste spill, men at selskapet er villige til å gjøre unntak for spesielle titler, for å sikre at gameplayopplevelsen blir så god som mulig. Castlevania: Symphony of the Night er et av tidenes mest populære spill, og Canessa forteller at det vil etterfølges av andre stortitler på Xbox Live Arcade.

Castlevania: Symphony of the Night er et todimensjonalt plattformeventyr med rollespillelementer. Handlingen foregår i Romania, som er plaget av vampyrer og andre uhumskheter. Mer informasjon om spillet, som opprinnelig kom ut til PlayStation, kan du blant annet finne på Wikipedia.

Et annet sted på verdensveven har forumbeboerne hos britiske Eurogamer funnet en jobbannonse der det søkes etter en utvikler som kan jobbe med en Xbox 360-versjon av det eldgamle kinesiske brettspillet Go. Annonsen forteller at spillet vil være i 3D, og støtte nettverksspilling over Xbox Live.

Siste fra forsiden