Catan og Centipede på Xbox Live Arcade

Brettspillet Settlers of Catan er endelig ute på Xbox Live Arcade. Samtidig lanseres Centipede og Millipede, og snart kommer Puzzle Quest.

Hvis du er en av de mange som har gledet deg til Xbox 360-lanseringen av brettspillet Settlers of Catan, kan du endelig løpe til boksen din og laste spillet ned fra Xbox Live Arcade. For de stakkars uinnvidde kan vi fortelle at spillet er et klassisk strategispill der du må bygge opp en koloni på ei øy, samtidig som motstanderne dine prøver å gjøre det samme (de frekke slaskene!).

Xbox 360-versjonen av Catan er utviklet av Big Huge Games (Rise of Legends), og kommer med grafikk i 3D, kunstig intelligens som er så smart at spillets opprinnelige skaper, Klaus Teuber, har blitt slått flere ganger. I tillegg får vi et lett tilgjengelig brukergrensesnitt, flere regelsett, samt flerspiller for opp til fire spillere.

Om strategi ikke er din ting, kan du sjekke dagens andre lansering, en samlepakke bestående av Ataris populære arkadespill Centipede og Millipede. I disse actionspillene må du kjempe mot farlige fremtidstusenbein som angriper fra toppen av skjermen. 360-utgaven inkluderer originalversjonene og nye versjoner med fancy grafikk og slikt.

Litt lenger ut i fremtiden, kan du se frem til en håndfull andre spill, fra den japanske utgiveren D3 Publisher, nemlig Puzzle Quest, Mad Tracks og Rocketbowl. Puzzle Quest er en kritikerrost blanding av hjernetrim, strategi og rollespill, Mad Tracks er et arkadepreget bilspill der du styrer små lekebiler, mens Rocketbowl er – ja, du gjettet riktig – et bowlingspill.

Siste fra forsiden