C&C 3 til 360 lanseres i mai

Xbox 360-versjonen av PC-suksessen Command & Conquer 3 kommer i salg 10. mai.

Electronic Arts har røpet at Xbox 360-versjonen av Command & Conquer 3 skal lanseres 10. mai i Norge. PC-versjonen har allerede gjort rent bord på salgslistene, og nå håper Electronic Arts at det samme vil skje på Xbox 360. I løpet av de kommende ukene planlegger de å lansere en demo på Xbox Live, slik at alle kan teste hvordan spillet arter seg på konsoll.

Fremtidens kriger blir fargerike

I Command & Conquer 3 har tiberium, en selvreproduserende substans fra verdensrommet, infisert jorden og sprer seg som en radioaktiv istid. Global Defense Initiative, en høyteknologisk allianse av verdens mest avanserte nasjoner, slåss for å begrense spredningen av Tiberium, men Kane, den stormannsgale lederen for Brotherhood of Nod, har andre planer for jorden.

Samtidig dukker en utenomjordisk fraksjon opp på slagmarken, og kompliserer den allerede ganske vanskelige situasjonen. Resultatet er selvsagt eksplosivt og actionfylt, og Command & Conquer 3 tar serien tilbake til dens ukompliserte røtter. Her må vi bygge baser, produsere enheter og sende dem for å mose fienden, i klassisk C&C-stil.

PC-versjonen av Command & Conquer 3: Tiberium Wars fikk karakteren åtte her på Gamer.no. Hvorfor kan du lese i vår omtale.

Siste fra forsiden