The Witcher

CD Projekt RED har planene klare for et nytt The Witcher-spill

Arbeidet begynner etter lanseringen av Cyberpunk 2077.

CD Projekt RED

CD Projekt RED er i disse dager fullt fokusert på den kommende lanseringen av Cyberpunk 2077. Utvikleren har riktignok allerede lagt planer for sitt neste store prosjekt, som blir et enspillerspill satt i The Witcher-universet.

Les også: The Witcher-utvikleren er nå det nest største spillselskapet i Europa »

The Witcher-serien har vokst seg svært populær, og spesielt The Witcher 3 ble en kjempesuksess for CD Projekt RED.
CD Projekt RED

Som blant annet PC Gamer melder er det CD Projekt RED-sjef Adam Kicinski som har åpnet opp om studioets fremtidsplaner. I en pressekonferanse med polske journalister forklarte Kicinski at konseptet for det neste The Witcher-spillet er klart, og ligger i påvente av at studioets nåværende prosjekt blir unnagjort.

– Så snart arbeidet med Cyberpunk 2077 er ferdig, vil vi gå i gang med vårt neste spill. Det nye prosjektet er satt i The Witcher-universet, sa Kicinski og minnet om at dette ikke bør komme som noen overraskelse.

– Vi har to verdener og vi ønsker å lage spill innenfor disse. Derfor er alle planlagte spill enten The Witcher eller Cyberpunk, sa studiosjefen kontant.

Ifølge Kicinski ligger lanseringen av neste spillet – som visstnok ikke skal hete The Witcher 4 – enda langt inn i fremtiden. Den innledende utviklingsfasen vil kun utføres av et lite team, mens resten av CD Projekt RED jobber videre med flerspiller og andre ting til Cyberpunk 2077.

Les også: CD Projekt RED og The Witcher-forfatteren har skværet opp »

Siste fra forsiden