Nytt Spore avdukes neste uke

Celledeling

Neste prosjekt er visstnok et actionrollespill.

For et par år siden slapp EA og Maxis utviklingsspillet Spore. Her skulle du føre en livsform fra encellet organisme i urhavet til intelligent rase som reiser gjennom universet. Trass enkelte klager fra spillere om at spillet var enklere enn forventet ble Spore godt mottatt og fikk med tiden en del avleggere og tilleggspakker.

En ny avlegger eller oppfølger er nå på vei, men foreløpig vet vi veldig lite. Prosjektet er nemlig avslørt gjennom programmet til den amerikanske messen Comic-Con. Opprinnelig var denne viet tegneserier og relatert populærkultur, men med årene har den endt opp med å inkludere det meste av nerdete hobbyer. Dette inkluderer selvsagt også spill, og neste uke skal det altså stå noen karer fra Matrix og snakke om et «nytt science-fiction-rollespill basert på DNA-et til Spore».

Det er altså ikke gitt noen tittel eller konkrete detaljer om hva vi kan vente oss i neste Spore. EA skal ifølge Eurogamer ha registrert domenet Darkspore ved en tidligere anledning, men det vites ikke om domenet er relatert til kunngjøringen på Comic-Con.

Siste fra forsiden