Championship Manager 2007 til konsoll

Det er ikke bare PC-eiere som liker å leke fotballmanagere, så nå kommer Championship Manager 2007 til PS2, PSP og Xbox 360.

Eidos har i dag kunngjort at Championship Manager 2007 skal lanseres til Xbox 360, PSP og PS2 i løpet av første kvartal neste år. Spillet utvikles av Gusto Games, og Eidos beskriver konsollversjonen som et helt nytt spill i den populære serien.

Championship Manager 2007 skilter med et nytt utseende og et intuitivt kontrollsystem. Xbox 360-eiere får mulighet til å kjempe mot hverandre i kamper over Live (i "battle mode"), og de kan i tillegg laste ned oppdatert data og nye utfordringer, samt å sammenligne sin egen profil med andres. PSP-versjonen støtter også "battle mode", men her fungerer det over trådløst lokalnett.

Blant nyhetene finner vi nye muligheter for at spillerne kan øve inn koordinerte bevegelser som de senere kan bruke i kamper. Spillet inkluderer også flere nye utfordringer, i tillegg til den tradisjonelle karrieremodusen. Dessuten loves vi et nytt system for kjøp og salg av spillere, et nytt mediesystem, en omfattende database, raffinert kunstig intelligens og muligheten til å spille i to nye engelske ligaer.

Mer informasjon om Championship Manager 2007 finner du på seriens offisielle nettsted.

Siste fra forsiden