Anmeldelse

Chase: Hollywood Stunt Driver

Har du noen gang hatt lyst til å være stuntmann i Hollywood? Nå har du sjansen, i I-Imagine sitt nye spill, Chase: Hollywood Stunt Driver. Men, her spiller du ikke en stuntmann, heller ei stuntdame ved navn Chase Corrada. Her skal du benytte deg av ulike kjøretøy, og fullføre scener fra forskjellige filmer med glans, eller få regissøren på nakken.

Side 1
Side 2
Side 3

Med andre ord; Chase setter deg i førersetet, og det er opp til deg å få filmen i boks! Spillet, som er utgitt eksklusivt til Xbox, er den første tittelen som har blitt utviklet ved hjelp av Microsofts Incubator Program, som benyttes av utviklerne til å lage Xbox-spill raskere, og med optimert ytelse. I-Imagine er de første utviklerne som tar dette i bruk, og pryder seg selv ved å kunne si at de faktisk er det eneste selskapet som utvikler spill til Playstation, Gameboy Advance og Xbox på hele det afrikanske kontinentet. Jepp, I-Imagine holder nemlig til i Sør-Afrika.

Gratulerer! Du har fått rollen!
Som Chase Corrada, den velformede stuntdamen, datteren av en berømt stuntman som fikk karrieren stoppet av en stygg ulykke, skal du ta deg gjennom hele 16 scener, spredt utover en rekke filmer slik som "The Unchaseables" og "The Spy Who Chased Me" - og spillet har med andre ord humoren intakt. I førstnevnte fyker du gjennom tett pakkede gater, fastspent i en lekker veteran bil, mens du dodger dress-kledde gangstere armert med gloheite Tommy Guns. Spillet er bygd opp i tre ulike seksjoner: karriere-modus, challenge-modus og multiplayer. Sistnevnte gir deg tre ulike måter å spille på: sanke inn stunt-poeng, vanlig bil-race og et slags tikken-spill. Likevel, som de fleste Xbox-spill er hovedfokuset rettet mot singleplayer-opplevelsen, men det skal nevnes at multiplayer-delen kan være moro i massevis. I challenge-delen av spillet skal du utføre forskjellige stunts, og ligner egentlig ganske mye på karriere-delen. Stuntene blir vanskeligere etterhvert, og du må få tak i såkalte reputation-poeng for å låse opp nye utfordringer. Spillets hovedfokus ligger likevel på karriere-delen, som tar deg gjennom de ulike filmene i din jakt på rikdom, berømmelse og spenning.

Straks du har tastet inn navnet ditt, blir du plassert i åpnings-menyene hvor du kan bla gjennom de forskjellige låste filmene. Til å begynne med har du to muligheter; enten å begynne rett på film-scenene, eller stikke innom trenings-banene. Det kan være lurt å ta en titt på sistnevnte. Her blir du plassert i ulike utfordringer som du skal utføre, men først vil du bli guidet gjennom banene av en eller annen stunt-veteran. Han forteller deg hvordan du bruker Xbox-kontrollen din, og hvordan du skal utføre de forskjellige utfordringene. Her vil du lære å bruke de forskjellige kjøretøyene, og hvordan du skal utnytte dem på best måte. Stemmene er greie nok, så det er ikke noe spesielt å utsette på dette. I bunn og grunn er trenings-delen en veldig bra tilføyning til spillet, som kan være litt vanskelig til å begynne med. Bilene lystrer ikke alltid, og du vil sette stor pris på å bli fortalt hvordan du for eksempel skal runde krappe svinger. Straks du har fullført treningen din er det bare å hoppe inn i Latex-drakta di og gjøre deg klar til some serious film-making!

Side 1
Side 2
Side 3

Siste fra forsiden