Chinatown Wars til Playstation Portable

Snart kan du leke gangster i Chinatown også på PSP.

Grand Theft Auto-serien er definitivt blant de mest kjente spillseriene blant folk flest. Serien ble kjent for alvor i 2001 da GTA III sjokkerte verden, med "kvalmende realisme" skildret spillet brutale drap og andre voldsgjerninger. Siden den gang har serien fått bøttevis av nye tilskudd, den ene mer kontroversiell enn den andre. Men hvorfor ikke, serien er fortsatt svært godt likt blant spillere, og er fortsatt i stor grad underholdene.

Det siste tilskuddet i serien, Chinatown Wars, lot spillere tre inn i rollen som gangsteren Huang Lee, en fortvilt ungdom som søkte hevn for sin avdøde far. Spillet så lenge ut til å forbli en Nintendo DS-eksklusiv utgave, men nå har Rockstar lagt andre planer. Chinatown Wars vil finne veien til Sonys Playstation Portable.

PSP-utgaven vil ifølge Rockstar være bygd opp fra bunnen som en egen PSP-utgave, det er altså ikke snakk om en såkalt "portet" utgave. Rockstar lover at PSP-utgaven vil komme med bedre grafikk tilpasset PSP-ens widescreen-format, nye og forbedrede lys- og skyggeeffekter samt forbedrede animasjoner. Og sist, men ikke minst, nye oppdrag. Spillet vil bli tilgjengelig både i butikk og via Playstation Store.

Da vår anmelder testet DS-utgaven var han på god vei veldig fornøyd med spillet, så forventingene til PSP-utgaven er absolutt høye.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden