Chivalry 2 - gratis

Chivalry 2 er gratis i Epic Games Store

Tripwire

Epic Games Store deler ut nok et spill til sine brukere. Nettbutikken har byttet ut fredelig gårdsdrift med brutale middelalderkamper i Chivalry 2, som er gratis frem til og med torsdag.

De som vil ha et eksemplar kan svinge innom spillets oppføring i Epic-butikken. Her trykker du på «Get»-knappen, logger deg inn og finner deretter spillet i Epic-biblioteket ditt.

Chivalry 2 ble først lansert i 2021, som en oppfølger til Chivalry: Medieval Warfare. Akkurat som det første spillet skal spillere møtes til møljeslagsmål med sverd, armbrøst, spyd alt alt mulig annet man kan plukke opp på slagmarken.

Chivalry 2.
Tripwire

Vår anmelder satte stor pris på spillet og spesielt de lattermilde øyeblikkene som stadig vekk dukker opp når man forsøker å grisebanke uten å selv bli grisebanket. Det holdt til åtte av ti poeng på vår karakterskala.

– Det er noe spesielt deilig ved Chivalry 2. For ikke bare finner man seg i midten av komiske situasjoner i hver eneste kamp bare fordi spillet fungerer som det gjør, men å svinge med sverd, klubber eller økser er gjort på en tung og god måte, skrev Andreas Bjørnbekk.

LES OGSÅ: Dette er spillene du får med PlayStation Plus i juni »

Siste fra forsiden