Chivalry 2

Chivalry 2 får krysspilling mellom samtlige plattformer

PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X sammen.

Chivalry 2, oppfølgeren til Torn Banner Studios' middelalderslåssespill fra 2012, vil lanseres samtidig på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X.

Chivalry 2-spillere får kutte hodene av hverandre uansett hvilken plattform man er på.
Torn Banner Studios

Nyheten kom frem i en ny og blodig trailer for spillet – som du kan se øverst i artikkelen. I videoen bekrefter utvikleren også at det blir kryssplattformspilling på tvers av samtlige plattformer, så du og vennene kan barke sammen uansett hvilken plattform dere kjøper spillet på.

Sverd, katapulter og totalt kaos

Chivalry 2, eller Chivalry Medieval Warfare 2, ble opprinnelig avduket under fjorårets E3-messe. Spillet bygger videre på sin forgjenger, og serverer middelalderbaserte flerspillerkamper for opptil 64 spillere på samme slagmark.

Ved siden av større kamper og bedre grafikk, lover Torn Banner et overhalt kampsystem med mer frihet rundt valg av spillestil. Spillere kan benytte seg av tradisjonelle kombinasjoner som skjold og sverd, men man kan også sette fyr på en kylling og kaste den på forskrekkede motspillere – for den som liker sånt.

En alfatest for Chivalry 2 er allerede underveis, og interesserte spillere kan registrere seg på spillets nettsider for å få sjansen til å delta. For de som har tanker om spille det ferdige produktet på PC er det verdt å nevne at Chivalry 2 blir eksklusivt for Epic Games Store i ett år fra lanseringsdagen.

Kingdoms of Amalur: Reckoning pusses opp.
Lover visuell overhaling og en forbedret spillopplevelse »

Siste fra forsiden