Chivalry 2 - beta

Chivalry 2 holder åpen betatest neste uke

Middelalderslåssing på tvers av samtlige plattformer.

Chivalry 2 – det kaotiske middelalderspillet der spillere løper rundt og dæljer til hverandre med alt fra økser til strengeinstrumenter – skal ut i åpen beta. Det hele sparkes i gang fredag 27. mai, og skal vare frem til 1. juni.

Chivalry 2.
Torn Banner Studios

Som utvikler Torn Banner Studios forteller på spillets nettside er testfasen åpen for alle plattformer. Det vil si PC via Epic Games Store, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S. Spilling på tvers av plattformer er også med, så PC-spillere kan for eksempel møte Xbox One-spillere på slagmarken.

Av innhold lokker betaen med flere forskjellige kart og moduser, inkludert lagbaserte kamper og alle-mot-alle. En helt ny duelleringsmodus kan også testes, men kun for de som spiller på PC.

Torn Banner påpeker ellers at betaen kan spilles uten PlayStation Plus-abonnement, mens Xbox-spillere er nødt til å ha Xbox Live Gold. Microsoft endret nylig kravene om Xbox Live Gold for gratisspill, men ettersom Chivalry 2 ikke er et gratisspill må man altså ha medlemskap for å spille beta.

Brutalt og komisk

Chivalry 2 følger i fotsporene til sin populære forgjenger, og byr på frenetiske masseslagsmål satt til middelalderen. I rollen som blodtørstige riddere flyr spillere løs på hverandre, i en ballett som er like komisk som den er brutal.

– Chivalry 2 er brutalt, men tar seg ikke seriøst, og det er nesten like gøy å komme seirende ut av en fektekamp som det er å rope og skrike med sine lagkamerater mens man venter på at beleiringstårnet skal møte veggen. Spillets brett er så langt varierte og storslagne rent visuelt sett, og det er ekstra gøy hvis utvikler klarer å eksperimentere enda litt mer med brettene i fremtiden. Likevel er det mye å finne på, som å bruke ballista eller plukke opp våpen underveis, skrev vår egen Andreas Bjørnbekk etter å ha prøvd spillet tidligere i år.

LES OGSÅ: Dungeons & Dragons: Dark Alliance kommer til Game Pass på lanseringsdagen »

Siste fra forsiden