Command & Conquer 3 til Xbox 360

Electronic Arts har nå bekreftet at Command & Conquer 3: Tiberium Wars er under utvikling for Xbox 360.

Strategifans kan glede seg over at Command & Conquer 3 følger i fotsporene til Ringenes Herre: Kampen om Midgard II. EA har nemlig bekreftet at C&C 3 er under utvikling for Xbox 360. Kontrollmulighetene skal være kjernen til det som skal være et bunnsolid strategispill.

– Command & Conquer-serien har endelig funnet veien tilbake til konsoll etter sju år. C&C 3 kommer til å bidra til å utvide strategisjangeren på Xbox 360, og bygge videre på grunnlaget vi har lagt med utviklingen av Ringenes Herre: Kampen om Midgard II. EA utvikler kontrollene slik at det føles som om du alltid har spilt strategispill på konsoll, sier Mike Verdu, sjefsprodusent hos EA Los Angeles, i en pressemelding.

Historien skal stå helt sentralt i C&C 3: Tiberium Wars. En selvreproduserende substans fra verdensrommet har infisert jorden og sprer seg som en radioaktiv istid. Global Defense Initiative, en høyteknologisk allianse av verdens mest avanserte nasjoner, slåss for å begrense spredningen av Tiberium, men Kane, den stormannsgale lederen for Brotherhood of Nod, har andre planer for jorden.

I tillegg til en omfattende enspillerdel, vil spillet utnytte Xbox 360s Live-funksjon til det fulle.

– C&C 3 passer perfekt til Xbox 360. Xbox 360-spillere får et nettspill fullt av action, i tillegg til en storslagen science-fiction-historie som fortelles mellom slagene i spillvarianten for én spiller, sier Glosecki.

Command & Conquer 3: Tiberium Wars utvikles av EA Los Angeles-teamet, som også sto bak det kritikerroste spillet Ringenes Herre: Kampen om Midgard II til Xbox 360. C&C 3 blir lansert i løpet av 2007 til Xbox 360 og PC.

Siste fra forsiden