Command & Conquer-veteraner med lekent strategispill

Straks lanseres 8-Bit Armies, et tradisjonelt sanntidsstrategispill fra Petroglyph.

Petroglyph

I dag annonserte Petroglyph at de vil lansere sanntidsstrategispillet 8-Bit Armies førstkommende fredag, altså 22. april. Spillet slippes på Steam, Humble Store og GOG.

Stilig retrografikk.
Petroglyph

8-Bit Armies beskrives som en tributt til klassiske sanntidsstrategispill, som passer for både nye spillere og veteraner.

Lekker retrografikk

Det mest iøynefallende aspektet av spillet er den fargerike retrografikken, som minner mye om voxel-grafikken til Minecraft (selv om spillet teknisk sett ikke ser ut til å bruke voxel-teknologi).

Rent mekanisk, skal spillet minne om Command & Conquer-spillene. Du samler ressurser, bygger en base, og setter sammen en diger hær som du bruker til å ta knekken på fiendens base med.

Spilltraileren.

Spillet skilter med en kampanje med 25 oppdrag, samt 10 samarbeidsoppdrag, 10 kart for kamp mot datamaskinen i «skirmish»-modus, og 8 kart for tradisjonell flerspiller der opp til åtte spillere kan delta.

Petroglyph er et studio bestående av veteraner fra Command & Conquer-utvikleren Westwood Studios. Deres siste store spill var Grey Goo, et science fiction-strategispill som nylig fikk en stor gratisutvidelse.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på Spillhistorie.no, et nettsted dedikert til både nye og gamle spill. Nylig skrev vi et stort tilbakeblikk på det viktige rollespillet dnd, som ble lansert på midten av syttitallet.

Siste fra forsiden