Company of Heroes-studio med nytt strategispill

Relic Entertainment og THQ skal avsløre et nytt konsept i sommer.

Relic Entertainment er kanskje ikke et like utbredt navn som Blizzard, men det levner ingen tvil om at den canadiske gjengen har stålkontroll på strategispillutvikling. I tillegg til den velkjente Homeworld-serien, som det for øvrig spekuleres i at de igjen jobber med, stod de også bak Company of Heroes. Samtidig har de gjort stor suksess med ymse tolkninger av Warhammer 40,000-konseptet de siste årene. Mikael ble for eksempel blåst tilbake av Dawn of War II.

Nå er det også klart at selskapet jobber med et helt nytt strategispillkonsept. THQs kjernespillsjef Danny Bilson har nemlig slengt med leppa på mikrobloggingstjenesten Twitter, og avslørt at de planlegger å avsløre Relics neste store strategispill i august. THQ har eid Relic siden 2004.

Dette er fra Space Marine.

Det vites ikke hvordan de i så fall har tenkt å gjøre avsløringen, men vi krysser selvsagt fingrene for at det skjer på den årlige Gamescom-messen i Köln. Dit sender vi nemlig et par journalister som vanlig. Gamescom 2011 finner sted fra 17. til 21. august.

Relic Entertainment jobber for øyeblikket også med to andre spill. I løpet av mars skal den neste ekstrapakken til Dawn of War II kalt Retribution slippes. Samtidig utvikles Warhammer 40,000: Space Marine, som også kommer i løpet av året til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden