Condemned 2 på vei?

I følge nettbutikken play.com kan vi se frem til en etterfølger til grøsserspillet Condemned.

Den britiske nettbutikken play.com er en favoritt hos mange norske spillkjøpere, og i tillegg er de ofte en overraskende pålitelig kilde på informasjon om kommende spill. Nå har nettstedet QJ.net funnet ut at play.com har lagt Condemned 2 for Xbox 360 inn i databasen sin, med en foreløpig utgivelse i november i år.

Condemned på Xbox 360

Dette har fått større nettsteder som Gamespot og Computer & Video Games til å ta kontakt med Sega, for å høre om play.coms informasjon stemmer. Sega har ikke ønsket å kommentere saken på noen annen måte enn å forklare at de for øyeblikket ikke har noe å kunngjøre.

I og med at Sega ikke ville nekte for at Condemned 2 er på vei, er det mange som mener det er ganske sannsynlig at spillet faktisk er under utvikling. Men før Sega eller Monolith kommer med noen offisiell kunngjøring av spillet, er det nok ikke lurt å begynne å feire for tidlig.

Forgjengeren fikk svært god kritikk, men ikke like stor suksess på markedet. Gamespot påpeker at Condemned ikke solgte så godt som den kunne ha gjort, på grunn av at den ble lansert på et tidspunkt da det var få Xbox 360-konsoller tilgjengelig, og at det sannsynligvis vil være mye lettere å selge en eventuell etterfølger nå som det er ti millioner Xbox 360-eiere rundt om i verden.

Siste fra forsiden