Condemned er ferdigutviklet

Xbox 360-lanseringen nærmer seg med stormskritt; Sega og Monolith har kunngjort at Condemned for er ferdigutviklet og klart for produksjon.

Sega og Monolith sin kunngjøring om at grøsserspillet Condemned er ferdigutviklet ("gone gold") markerer på mange måter begynnelsen på Xbox 360 sin inntreden på spillmarkedet. Dette er det første Xbox 360-spillet som har fått en slik kunngjøring, men det vil utvilsomt få selskap av andre spill i ukene som kommer.

Condemned: Criminal Origins gir deg rollen som FBI-agenten Ethan Thomas, som jakter på en nådeløs seriemorder. Spillet beskrives som et førstepersons grøsserspill, og utviklerne lover fotorealistisk grafikk, ekstremt realistisk fysikk og en svært sofistikert kunstig intelligens. I tillegg til å tilby kalde grøss, kommer spillet med et intelligent gameplay der du må lete etter spor på åstedene for de brutale drapene.

Dessuten må du kjempe mot en rekke ondsinnede mennesker, ved hjelp av våpen som du plukker opp når du trenger dem. Hovedpersonen ser også ut til å slite litt med den mentale helsen sin (noe som kanskje ikke er så rart), og dette vil få konsekvenser for gameplayet.

Denne kunngjøringen ser kun ut til å gjelde Xbox 360-versjonen av spillet. Condemned ble tidligere i år kunngjort for "PC og neste-generasjons konsollsystemer", noe som indikerer at med mindre Sega sine planer har endret seg, vil spillet også komme til PS3 og PC. Når dette eventuelt skjer vet vi ikke.

Siste fra forsiden