Nintendo Switch

Control og Hitman 3 lanseres til Nintendo Switch via nettskyen

Og den nye Nintendo Direct-sendingen ga oss også slippdatoen til Bravely Default 2.

Nintendo avholdt nettopp en ny Direct Mini-sending, hvor et knippe Switch-nyheter ble kunngjort. Hele sendingen kan du se øverst i artikkelen.

Den mest nevneverdige nyheten er nok at spillene Control og Hitman 3 nå kommer til Switch-plattformen, riktignok med en liten vri. Spillene blir nemlig tilgjengelig over nettskyen.

Control kommer til Nintendos konsoll i Ultimate Edition-utgaven som inneholder alle utvidelsene, og er tilgjengelig allerede nå. Når det gjelder Hitman 3 har denne tittelen ennå ikke fått slippdato på Switch, men det offisielle lanseringstidspunktet er januar neste år.

Hitman 3 er på vei til Switch over nettskyen.
Nintendo

Bravely Default 2-dato

Nintendos spillstrømmetjeneste er mer begrenset enn på de konkurrerende plattformene, og hittil primært tilgjengelig i Japan med titler som Resident Evil 7. Nå kan det altså se ut som om Nintendo vil utvide tilbudet.

For å spille over nettskyen på Switch trenger man en applikasjon som kan lastes ned gratis fra eShop og som tar opp 45 MB med plass.

Av andre nyheter som ble delt i den nye Direct-sendingen var lanseringsdatoen til Square Enix-rollespillet Bravely Default 2. Spillet slippes den 26. februar neste år, og dermed får tittelen en liten utsettelse da vinduet tidligere ble satt til inneværende år.

Ikke minst kunne Nintendo kunngjøre at Wii-klassikerne No More Heroes og oppfølgeren No More Heroes 2: Desperate Struggle lanseres til Switch og er tilgjengelige nå. Sendingen viste dessuten frem mer av No More Heroes III, som ble kunngjort i fjor sommer.

Les også: Etter 30 år skal Nintendo slippe det første Fire Emblem-spillet på engelsk »

Siste fra forsiden