Resident Evil 7 har en kreativ løsning for plassmangel på Nintendo Switch

Kommer til konsollen gjennom skyen.

Capcoms seneste innslag i skrekkserien Resident Evil har allerede vært ute en stund til Windows, PlayStation 4 og Xbox One, og nå tilgodeses Switch-eiere også – men ikke på den måten man skulle tro.

Som blant andre Polygon melder har Capcoms japanske avdeling nemlig kunngjort en nettsky-basert versjon av Resident Evil 7 til Nintendo Switch. Lanseringen skjer i Japan den 24. mai, og i skrivende stund har kun den japanske versjonen blitt kunngjort. En trailer ser du øverst.

Skyversjonen av spillet lar deg altså strømme spillet til Switch-konsollen fra en ekstern server hvor spillet ligger lagret, uten at du trenger å laste ned spillet på maskinen. Man trenger imidlertid en applikasjon som kan lastes ned gratis fra eShop og som tar opp 45 MB med plass.

Godt mottatt skrekkspill

  Bilde: Capcom

Tjenesten blir naturlig nok ikke gratis, men koster relativt uskyldige 2000 yen i Japan, cirka 150 kroner, for en 180-dagers «billett».

Den skybaserte Switch-versjonen av Resident Evil 7 skal ifølge Capcom gi spillerne den samme opplevelsen som på de øvrige plattformene, og vil inkludere alt ekstrainnhold som er sluppet til spillet hittil. Man kan også spille i alle de forskjellige Switch-modusene.

Som sagt har Capcom ennå ikke sagt noe om en tilsvarende tjeneste utenfor Japan, men det er ikke utenkelig at den skal testes ut i Japan først og eventuelt slippes i andre regioner om tilbudet viser seg å bli populært.

Resident Evil 7 ble meget godt mottatt da det kom ut på begynnelsen av fjoråret, og her på verket klasket anmelderen til med hele 9 av 10 poeng i sin anmeldelse.

Regissøren av Resident Evil-filmene skal nå lage Monster Hunter-film »

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen