Cooking Mama til Wii

505 Games har fortalt at matlagingsspillet Cooking Mama kommer til Wii i mai.

505 Games har kunngjort at de vil lansere Wii-versjonen av matlagingsspillet Cooking Mama i mai. Spillet følger i samme fotspor som DS-spillet, hvor vi måtte lage kulinariske mesterverk ved hjelp av stylusen og mikrofonen. På Wii er det selvsagt de bevegelsessensitive kontrollerne som gjelder, noe som tillater en større følelse av realisme og dybde, i følge 505 Games.

Klar, ferdig, stek!

I Cooking Mama spiller du en nybegynnerkokk som ønsker å bli en stjerne innenfor kokkeverden. Til å hjelpe deg har du Mama, som gjennom flere vanskelige oppgaver prøver å lære deg hvordan du skal lage mat med stil. Du må lage alt fra speilegg til omfattende retter. Ved hjelp av Wii-kontrollerne kan du manipulere ingrediensene dine ved å kutte, steke, kna, knuse, mikse, skrelle, skjære, rulle og mye mer.

Wii-versjonen kommer med mulighet for å spille mot en venn eller bekjent, eller utfordre datamaskinen i en direkte kokkekamp. Dessuten får vi et nytt utfordringsmodus, samt oppskrifter fra ti ulike nasjoner. Spillet kommer også med 3D-grafikk, i motsetning til forgjengeren på DS.

Siste fra forsiden