Crackdown med Halo 3-beta

Microsoft har kommet med den offisielle kunngjøringen om at de som kjøper Crackdown vil få mulighet til å delta i Halo 3-betatesten til våren.

Om du ikke var en av de heldige vinnerne av Halo 3-betatilgang, kan du nå se frem til å få en ny sjanse - men det kommer til å koste penger. Microsoft har nemlig kommet med en offisiell kunngjøring om at de som kjøper actionspillet Crackdown (som lanseres 23. februar i Europa), vil få tilgang til betatesten av det etterlengtede skytespillet.

Crackdown

Vær oppmerksom på at dette tilbudet ikke varer evig, så om du skulle finne på å kjøpe Crackdown bare for å få tilgang på Halo 3-betaen, må du passe på å få fatt i en Crackdown-boks som er tydelig merket med at den inkluderer denne muligheten.

Du trenger selvsagt også et gyldig Xbox Live Gold-medlemskap (betatesten fokuserer på flerspiller over Xbox Live, og det er som kjent ikke mulig å spille over nettet på Xbox 360 uten å abonnere på Xbox Live Gold). Har du dette, vil Crackdown-platen fungere som en gyldig betanøkkel for Halo 3.

Crackdown er et åpent actionspill fra Realtime Worlds, et studio startet av mannen bak det første GTA-spillet. Spillet foregår i en stor by, hvor spillerne må holde lov og orden. Handlingen finner sted i fremtiden, noe som blant annet tillater deg å modifisere spillfiguren din med mer eller mindre overnaturlige egenskaper.

I Norge vil Crackdown lanseres med en veiledende pris på 649 kroner, og er med andre ord en rimelig dyr billett til Halo 3-betaen. Forhåpentligvis klarer spillet å levere god underholdning på egenhånd, og dette finner vi forhåpentligvis ut i løpet av februar.

Siste fra forsiden