Crash Bandicoot 1, 2 og 3 gjenskapes til PlayStation 4

PlayStation-maskoten blir også å finne i det nyeste Skylanders-spillet til høsten.

Slik ser Crash ut i Skylanders.
Activision

Omtrent to tredeler inn i Sonys E3-pressekonferanse natt til tirsdag, kom styreformann i Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios Shawn Layden ut på scenen til orkestrert Crash Bandicoot-musikk.

Da den forventningsfulle salen fikk roet seg kunngjorde Layden at Crash Bandicoot-trilogien til PlayStation blir pusset opp til PlayStation 4. Vi fikk ingen slippdato eller trailer.

– Det er med stolthet jeg kan avsløre at vi har forhandlet med våre partnere i Activision, og gjenskaper nå Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back og Crash Bandicoot: Warped fra bakken opp til PlayStation 4, forteller Layden til eksplosiv jubel fra salen.

Forhandlet med Activision

Videre kunne Layden fortelle at Crash Bandicoot også vil være med i Skylanders-seriens neste utvidelse, Skylanders Imaginators, som kommer i oktober. Traileren til dette kan du se nederst.

Det er vident kjent at Activision eier Crash Bandicoot-navnet. Sony måtte be om tillatelse til å bruke Crash i Uncharted 4, så at en diskusjon mellom selskapene har funnet sted denne gangen også, er ingen overraskelse.

Les også: Street Fighter- og Tekken-skurkene barker sammen på nyåret

Ikke gå glipp av alle avsløringene og trailerne fra årets E3

Siste fra forsiden