Crysis Remastered Trilogy

Crysis Remastered Trilogy til PC og konsoller til høsten

Crytek fullfører oppussingen av spilltrilogien.

Den komplette Crysis-trilogien kommer i samlet oppussingspakke til høsten. Det bekreftet Crytek tirsdag, med en trailer som du kan se over.

Crysis, Crysis 2 og Crysis 3 kommer i en samlet oppussingspakke til høsten.
Crytek

Crysis Remastered Trilogy – som pakken heter – byr på oppussede varianter av enspillerkampanjene til Crysis, Crysis 2 og Crysis 3. Ettersom Crysis Remastered allerede kom ut i fjor, blir det mulig å kjøpe 2 og 3 separat, forteller utvikleren.

Oppussingstrilogien kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Det blir ingen egne versjoner for PlayStation 5 og Xbox Series X/S, men Crytek lover noen forbedringer for de som spiller på de nyere konsollene via bakoverkompatibilitet.

– Det gleder oss å kunne meddele at disse ikoniske Crysis-spillene vender tilbake i én pakke, oppussed for en ny generasjon med maskinvare. Hvert av spillene er forbedret for å se flottere ut og spille bedre på dagens plattformer, og leverer den beste Crysis-opplevelsen for både nykommere til vår klassiske serie og spillere som ønsker å gjenoppleve eventyret, sa prosjektsjef Steffen Halbig i en uttalelse.

Vår anmelder lot seg ikke imponere av Crysis Remastered etter spillets lansering i fjor. Som Espen Jansen konstaterte var oppussingsarbeidet greit nok, men selve spillopplevelsen er utdatert og kjedelig.

LES OGSÅ: Sega avduket Sonic Colors-oppussing og ny retrosamling »

Siste fra forsiden