Crysis-spill til Xbox 360

Crysis er på vei til Xbox 360, men det vil ikke være det samme spillet som PC-eiere får senere i år.

1UP har gitt ut en podcast fra Consumer Electronic Show, hvor de blant annet sier at Crytek har fortalt dem at de jobber med et Crysis-spill for Xbox 360. Dette vil imidlertid ikke være en direkte konversjon av PC-versjonen, men et nytt spill i det samme universet.

Crysis på PC

Kanskje Far Cry-spillene for konsoll representerer en god indikasjon på hvordan det nye Crysis-spillet vil fungere. Disse har mange likhetstrekk med PC-spillet, men er selvstendige spill som ikke kommer med det samme åpne gameplayet vi fant i Far Cry for PC.

Verken Electronic Arts eller Crytek har bekreftet at 1UPs historie er sann, men 1UP er et svært respektert nettsted som sannsynligvis ikke kommer med slike påstander uten å ha dekning for det.

Nettstedet Eurogamer påpeker dessuten at Crytek tidligere har sagt at PS3 og Xbox 360 har kraft nok til å kjøre noe Crysis-relatert, men at det på det tidspunktet ikke var tatt noen endelige avgjørelser. Med tanke på at det er EA som gir ut spillet, ville det i alle tilfeller være underlig om det forholdt seg helt plattformeksklusivt.

Oppdatering: EA har nå benektet at Crysis kommer til Xbox 360.

Siste fra forsiden