Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 har nå offisiell støtte for modifikasjoner

CD Projekt RED

Det verserer allerede en del modifikasjoner til Cyberpunk 2077 laget av flittige fans, og nå er det duket for mange flere. CD Projekt RED har nemlig nå sluppet sine egne modifiseringsverktøy, melder blant andre Polygon.

De offisielle verktøyene og ressursene kan du finne og laste ned på denne siden, og utvikleren lover at verktøyene vil bli kontinuerlig oppdatert.

Dermed kan man altså bidra til å lage nye opplevelser i spillet, eller eventuelt fikse på ting man måtte være misfornøyd med. Det har mange gjort med egne verktøy, noe som kan by på kompatibilitetsproblemer og en viss risiko.

Flere modder allerede ute

CD Projekt RED

Blant andre PC Gamer har tidligere satt sammen lister over modifikasjoner til Cyberpunk 2077. Disse inkluderer for eksempel bedre menyer og bredere synsfelt, mer smidig bilkjøring og ikke minst et minikart som lar deg zoome inn og ut – noe mange spillere har etterspurt.

En modifikasjon som lar spillere spille i tredjepersonsperspektiv er også blant de mer populære modifikasjonene til Cyberpunk 2077.

Spillet hadde en del tekniske problemer da det først kom ut, spesielt på forrige generasjonen konsoller, og CD Projekt RED har sluppet flere større oppdateringer for å prøve å rette på feilene. Den seneste var 1.1-oppdateringen, som viste seg å selv introdusere nye, alvorlige problemer.

Les også: Cyberpunk 2077 ble den største digitale spillanseringen noensinne »

Siste fra forsiden