Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 15

Dagens kalenderluke er åpnet

Hva er vel bedre enn lyden av mekaniske tastatur-klikk?

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Mekanisk tastatur

HyperX Alloy FPS mekanisk tastatur.
Kingston

I dagens luke kan vi by på et tastatur egnet for skytespill-entusiasten. Kingstons mekaniske HyperX Alloy FPS-tastatur har et minimalistisk, kompakt design som er optimalisert for førstepersons skytespill. Størrelsen frigir plass til en stor musematte på pulten din, og det følger i tillegg med en bæreveske til tastaturet.

USB-kabelen har et flettet ytre som beskytter ledningen mot slitasje, og kan dessuten kobles fra selve tastaturet. Tastene er av typen Cherry MX, og er bygget for hundre prosent «Anti-Ghosting». Utover dette har tastaturet lekker LED-belysning i forskjellige farger, samt egne farger for viktige taster som W, A, S og D.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
1139 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden