Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 12

Dagens luke i julekalenderen er åpnet

Nå er vi halvveis til målet.

Shutterstock/Inga Ivanova

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Wildstar-pakke

Wildstars verden er veldig fargerik.

Under dagens luke ligger det to digitale kopier av spesialutgaven The WildStar Deluxe Edition fra utgiveren NCSoft. Slik skal du og en venn kunne utforske alt den massive verden har å by på sammen.

WildStar ble først lansert i juni, som et noe uvanlig nettrollespill. Vår begeistrede anmelder beskriver spillet som et solid og tettpakket rollespill, som greier å blande uhøytidelig humor og solide utfordringer.

– Min tid i Wildstar har vært enda bedre enn det jeg hadde trodd ut fra min tid i betatesten. Utviklerne har greid å skape en morsom stemning i spillet, med sin humoristiske og lite selvhøytidelige humor. De har laget et spill det er ment at du skal ha det gøy med, og det har de lykkes veldig bra med, skrev han i vår anmeldelse.

Dette er alt tilbehøret du også får med.

Deluxe-utgaven som du kan vinne inneholder 30 dager med forhåndsbetalt spilletid, flere gjestepass med 7 dager spilletid, en dekorasjonsgjenstand til spillerens hus, svevebrett med Eldan-tema, eget Eldan-kostyme, spesiel Eldan-tittel og en Eldan-farge til rustningen.

I tillegg får dagens vinner en god del tilbehør. To stykk t-skjorter med WildStar-motiv, to små kunstbøker, to notisblokker, to nøkkelringer, to penner og to nøkkelkortkjeder. Bilder av alt dette ser du til høyre.

For å være med i trekningen om denne pakka må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Siste fra forsiden